dissabte, 3 de maig del 2008

Estana- Prat del Cadí

2 hores




Aprofitem el pont d' ú de maig per fer una escapada a la Cerdanya. Malgrat no fer grans excursions sinó més aviat petites passejades, estic molt content, per una vegada ens hem mogut. I sobretot hem descobert que la llista de possibilitats és enorme.

Deixem el cotxe a Estana, amb tota la cara nord del Cadí contemplant-nos i anem a buscar la seva falda. Tres-cents metres més endavant veiem tot de cotxes aparcats que fan la mateixa ruta. Si la gent surt a passejar què més li donen aquests tres-cents metres? Sembla més natural sortir del poble. Quina cotxe dependència!

No hi ha cap problema per trobar la ruta perfectament indicada. Hi ha un parell de pujades fortes però en tres quarts d'hora estem al Coll Roig i un quart d'hora més estem al Prat del Cadí. Un magnífic prat a la falda del Cadí. Impressionat ! Bellíssim Un part immens amb tot al Cadí al darrera ! La llàstima és que no tenim temps i hem de tirar avall. És el lloc ideal per estar-s'hi una bona estona. En tres quarts tornem a estar a Estana.