diumenge, 18 de maig del 2008

Castell de Montclús

50 minuts




Aprofitem un dissabte al matí per fer una petita escapada al Montseny. Les ganes de no matinar i un temps una mica inestable ens fan decidir per una cosa bastant curta. Escollim un itinerari de la diputació. Aquesta vegada l'encertem de ple. Mira que m'he queixat d'aquests itineraris però aquest m'ha agradat molt, per tres o quatre rucades.

Primer de tot només començar se'ns enganxa un gos, que no ens para de reclamar durant tot el camí. Llança'm una pedra! Llança'm una pedra! Llança'm una pedra! Quin pesat ! Però simpàtic. Tres minuts més tard no tenim més remei que descalçar-nos per passar la Tordera. Apa a fer l'espectacle! Deu minuts més tard ens perdem pel camí però no ens importa gens, ja que ens condueix per una vall fresca i verdíssima. La llàstima és que hi ha troncs caiguts i finalment hem de tornar enrere i llavors descobrim el verdader camí. Amb dues grimpades estem al castell, que és més gran del que em pensava al principi. Per una mitja horeta de camí està bé, oi?

Comença a ploure així que desfem el camí, mentre naturalment continuem llençant pedres al bitxo( al final l'hem batejat) fins que arribem a la hípica del principi on ens deixa.

Ens ha tocat una mica l'aire que era el que preteníem. Tornem a agafar el cotxe a l'agregat de Santa Margarida sobre Sant Esteve de Palautordera i enfilem el camí de casa.