dijous, 15 de novembre del 2007

Balanç de la temporada 2007

Una altra vegada l'èxit o el fracàs de la temporada ens la jugarem a una última carta, com sempre a Terrassa. Abans d'això i perquè naturalment tot el balanç final estarà condicionat pel resultat del quatre de nou m'agradaria fer una mica de balanç de la temporada.

Valoració positiva de la tècnica, dintre del balanç natural entre encerts i errors considero que han predominat els primers. Vist com estava la cosa a principis d'any que s'havien de tornar a fer les alineacions de quatre, tres i torre s'ha acabat l'any amb tres alineacions que funcionen i descarregant un nombre considerable de quatre i tres de vuit i de torres de set. I a part, a mitja temporada quan les lessions ho han requerit han estat capaços de treballar noves alineacions de circumstàncies. En qüestió de torres de vuit s'ha millorat notablement la confiança dels folres però no s'ha consolidat la torre de vuit, a dia d'avui la torre de vuit encara és un castell fràgil, i que ens pot donar ensurts.

En quan als errors crec que molt d'aquests són errors històrics de la colla (calendari, funcionament de la dècada dels setanta, amiguisme, comportament no digne d'alguns components, crides a la mobilització permanent...) per tant la tècnica-junta no en té la culpa ja que són heretats però tampoc considero que no s'ha fet res per corregir-los. Potser no es podia exigir la seva solució definitiva però si una certa millora i no el seu estancament.

D'aquest paràgrafs es podria deduir que estic mig content però no és cert, crec que la tècnica aquest any ha mig funcionat però la colla no. La assistència i sobretot la regularitat de la colla deixa molt de desitjar. El dimarts són dies d'assaig perduts, i després de la Mercè la gent desapareix, sembla que la feina estigui feta. Moltes vegades em sembla que molta gent exigeix molt a la colla però dona molt poc. Això sí, aquests són els primers a queixar-se. No es pot ser colla de nou assajant només un dia per setmana.

I per tancar la sensació que no em puc treure de sobre que malgrat tota la feina i ganes que li he dedicat a la colla els últims deu anys tornem a estar al mateix lloc.