dimecres, 30 de juliol de 2008

Dia 5: Carros de Foc: Ernest Mallafré -Colomers

Mallafré-Port de la Ratera 2h 30'
Port de la Ratera- Saboredo 40'
Saboredo-Coll del Tuc de Sendrosa 1h
Coll del Tuc de Sendrosa-Bahs de Tredós 1h 30'
Total dia 5h 40'
Total travessa: 29h 10'

Decidim saltar-nos el refugi d'Amitges i anar pel gr-11 enlloc de per pista fins Amitges i després Saboredo. Al Julià li fa mal el taló i tampoc ha pogut dormir massa, tenia una parella massa “carinyosa” dormint al seu costat. És un encert el camí va seguint Sant Maurici i després fins al coll de Ratera és preciós, just quan estic a punt d'assolir el coll un trencalós em saluda. Gralles, cotxes fumades, voltors... ha estat interessant l'excursió l'única pega que no he vist cap marmota com el Julià i l'Albert, llàstima, una altra vegada.Els Encantats i Sant Maurici, una de les muntanyes més màgiques.


Després de Saboredo anem pel segon coll de la jornada, el primer cop que en fem dos en un dia. Suem però la veritat es nota que aquest dies ens hem posat en forma. Després d'això ja hem acabat la Carros de foc. Anem a buscar el cotxe per un camí i una mica de camp a través perquè negar-ho.
L'últim coll de la travessa, Coll del Tuc de Sendrosa.

Dinem a Vielha una pizza que ens sap a glòria i enfilem cap a Barna. Hem superat la Carros de Foc! L'any que ve una altra travessa.