dilluns, 30 de gener del 2012

Vimbodí vs. Praga

No estic acostumat a llegir teatre. Així que fora d'un espectacle em costa saber si les tramés s'entenen bé, si els personatges estan ben definits o si se saben distingir fàcilment qui és cadascú. Em falten criteris per valorar una obra. Així que no ho faré.

Sinopsis: dos grups de veïns molt diferents es troben per decorar un carrer i un passatge de la vila de Gràcia per a les festes.

1 comentari:

Enric ha dit...

Certament és a l'escenari on una obra de teatre pren tot el seu sentit. No obstant això, llegir-la en un llibre et permet més llibertat a l'hora d'imaginar-te escenaris i posar-li cares als protagonistes (si fa no fa com en una novel·la). D'altra banda, les obres de teatre escrites són més accessibles al gran públic que les funcions teatrals, que normalment duren poques setmanes i les fan lluny. Arola Editors (arolaeditors.com) té una completa col·lecció de llibres de teatre, amb obres que potser no es representaran mai més i que ara són a l'abast de tothom. I un comentari a banda, l'autora, Cristina Clemente, triomfa actualment amb la pel·lícula EVA, guanyadora de cinc premis Gaudí. A reveure!