dijous, 10 de maig del 2007

El principi del final


Avui he acabat les classes de segon de batxillerat .No ho notaré gaire, una setmana de descans i començaran les classes per preparar les Paau, però almenys ja és el primer signe que s'acaba el curs. Sé que quan m'adoni ja s'haurà acabat però fins llavors sembla que no arribi mai aquest final. A part queda tota la feina més dura, els exàmens finals, els alumnes que s'adonen que repeteixen, els pares que no s'han adonat fins llavors que els seus fills repeteixen... i sobretot les juntes, les juntes extraordinàries... i totes aquelles reunions inacabables.

A part aquest any s'ajunten les opos. Cosa que implica programació, estudiar, preparar temes, preparar la documentació per l'informe del director...

L'únic consol és que d'aquí unes setmanes podré passejar pel Barranc de l'Argentada, llegir, descansar, submergir-me al mar, mirar ocells o anar-me'n de viatge. En fi, ja que tots els amics m'acusaran de no fer res i tenir un munt de vacances ( és que sóc profe ) almenys que sigui amb fonament.