dilluns, 18 d’agost del 2014

Suïssa. Zinal

El primer dia ens toca situar-nos una mica. Hem de pagar la resta de l'apartament i anar a una oficina de turisme a pagar la taxa turística. Anem a Vissoe aprofitem per comprar però no hi ha oficina de turisme així que ens acostem a Zinal al final de la Vall i allà descobrim que amb aquesta taxa podem accedir a totes les activitats de la vall. Com que cada poble té una cosa tenim una oferta força complerta pels nens: piscina, mini golf, tots els remuntadors gratuïts... El que ens passarà és que pels matins anirem d'excursió, dinarem tard i després farem el ronso una mica. Com que a França tot tanca a les sis, al final no aprofitarem res de tot això, però ja ens va bé. Comencem a descobrir que l'hem encertat i que segurament ens quedarem a la vall totes les vacances.

També ens donen un petit mapa turístic, de l'estic del mapa de pistes d'esquí, marca tot d'excursions per fer amb la seva duresa i temps. Mai havia vist un mapa tant senzill, tant ben fet i amb tanta informació.

Ja que estem a Zinal volem aprofitar fer una petita excursió però al final s'ha fet tard i ens anem a l'apartament després d'estirar una mica les cames.