dimecres, 14 d’agost del 2013

França: Casavells-Canal del Midi

Decidim partir el viatge en dos per no fer-lo tant pesat als nens. La previsió és dinar a Carcassona i després buscar un lloc per dormir. Realment serà tant fàcil com diuen?

Fem una visita a Carcassona, ja hi havíem estat.Que diferent l'últim cop. Aquella vegada era desembre i tota la Citè estava tancada, el castell tancat perquè els guies feien vaga. Ara està tot a reventar de turistes. Primera novetat obrim la furgoneta i ja tenim restaurant a punt!

Busquem lloc per dormir al costat del canal del Middi. Cap problema, uns avis ens indiquen un lloc fantàstic. Passem la tarda saludant la gent que recorre el canal en barca, bicicleta o canoa. Anem a donar un tomb fins a l'enclusa més propera. Veiem una llúdriga? No ho sé. Per què mai portes els binocles a sobre quan els necessites?  Igualment la Mar es fa amiga dels coll-verds.


A l'hora de fer els llits el Pau descobreix el que es pensa que és una sala de jocs i comença a esbalotar-se i còrrer com un desesperat. Després de la matança de mosquits general descobrim que al poble del costat estan de festa major i la música dura fins a les dues.


La vista desde l'"habitació".

 

Els amics de la Mar.


La sala de jocs del Pau durant el viatge.

Casavells-Canal del Midi 235.8 km (Total 374.8 km)