dimecres, 10 de novembre de 2010

Dibuixant arbres

Avui he tingut unes d'aquelles sessions voluntàries del curset de formació que fem els dimecres per la tarda. Amb el terme voluntàries vull dir per voluntat del director. Ja que la majoria de nosaltres no les volem fer, però el director ja ens va deixar clar la seva voluntat i especialment la normativa de centre.

Avui ha estat una d'aquelles sessions que tenim per reflexionar, posar coses en comú i discutir sobre l'educació entre tots. Ho sigui ens han preguntat durant deu minuts la nostra opinió i després durant una hora cinquanta minuts ens han explicat la normativa i el que els prestigiosos pedagogs formulen i ens han il·luminat amb la seva llum la nostra ignorància.

Així que jo he pres apunts, ho sigui he estat fent dibuixets i esperant que s'acabessin les interminables dues hores ( hi ha dies que no pots i avui era un d'aquells). I m'he adonat que sempre faig les mateixes tres classes de dibuixos: arbres, pobles o figures geomètriques en volum i amb ombres. Avui m'he dedicat als arbres, no sé el perquè. Però el que m'ha sorprès és adonar-me, que des de potser fa més de vint anys, que quan m'avorreixo faig les mateixes tres classes de dibuixos. Curiós.

Un dels quatre fulls d'apunts que avui he pres.