divendres, 23 d’abril del 2010

Jo decideixo.



Avui diada de Sant Jordi he sortit a passejar com sempre faig. He intentat mirar llibres per sobre la gentada, he regalat la rosa i el llibre a la meva companya i per primera volta he regalat una rosa a la meva filla en el seu primer Sant Jordi.

Però aquest cop he fet una altra cosa. He omplert un sobre amb una butlleta que es dipositarà en una urna el dia 20 de Juny en un referèndum no vinculant i no reconegut; un referèndum de joguina, organitzat per voluntaris i no per cap govern, en el fons una prova de referèndum.

Però crec que mai fins ara havia votat res amb tanta il·lusió perquè avui jo he deixat clar que jo decideixo i no permetré que ningú ho faci per mi. Vindrà un dia en que tots nosaltres farem una votació que considerarem vinculant i jo respectaré sigui quin sigui el resultant de tots els ciutadans del meu país. Però no m'importarà gens el que em diguin des d'Espanya perquè és el nostre dret i la nostra decisió i no penso renunciar mai al meu dret de decidir el meu futur com a persona o com a poble.I avui era el que volia deixar clar.

3 comentaris:

Agnès Setrill. ha dit...

Et felicito!
Si es que som molts els que ho tenim clar!

Agnès Setrill. ha dit...

Què va fer la Mar amb la rosa?
Et puc recomanar una cosa molt bonica?
Fes una foto a la teva filla amb la rosa, i cada any, pensa en fer el mateix...quan cumpleixi, per exemple 18 anys, li podras fer un regal únic!
Jo ho faig amb la mona del meu fillol, i ja en te 14!

El barranc de l'Argentada ha dit...

Hola Agnès,

naturalment va començar a rebregar el plàstic i arrancar les fulles. Després el gat com cada any comença a menjar-se les roses.