dimarts, 18 de novembre del 2008

Nepal. Godavari. 13 d'agost


Godavari, vida de poble.

Ens passem tot el mati i part de la tarda per anar des de Chitwan fins a Godavari a la vall de Katmandú on tornarem a passar els últims dies de viatge. Arribem destrossats a l'hotel i l'únic que fem és anar a donar un tomb pel poble abans no sigui massa fosc. És un poble camperol i a totes les cases hi pengem unes grans rastreres de bitxos per assecar-se. Ja en poden assecar bastants ja que n'utilitzen a tort i dret. Aquests dies hem pogut descobrir la cuina nepalesa, la xinesa i la índia, estar al mig de tot té les seves avantatges. Algunes coses ben recomanables com les pakodes, momos o spring rolls i les sopes. Ah, em deixava la cervesa Everest i la Gorkha!! Els licors tradicionals imbevibles per això!




L'element clau de la cuina nepalí.

El que no ens podem treure de sobre és la sensació que el viatge ja s'acaba.