dijous, 13 de novembre del 2008

Nepal. Chitwan. 12 d'agost

Segon dia a Terai, sortim a fer un passeig per la jungla caminant. Només a cinc minuts de les habitacions ja ens trobem amb un rinoceront en una bassa. Com que al costat hi ha el grup que va en elefant ens podem acostar molt. Impressionat, un rinoceront salvatge a deu metres de distància! Continuem el passeig i ens trobem una petjada de tigre, ja en van dues amb la d'ahir. Trobem un altre grup de rinoceronts a uns tres cents metres i el guia els espanta ( no aconsegueixo veure'ls) es nota que no hi ha els elefants per cobrir-nos les espatlles.



Una mica més i el toco!

Al migdia ens toca la gran, gran turistada ens banyem amb els elefants. Ho haig de confessar m'ho passo bé però no per dir com altres que és millor del viatge.




Apa a banyar-se tots al riu, encara que riu amunt hi ha cocodrils.


A la tarda tornem a fer un passeig en elefant, no ens tenien res preparat! Estic en un lloc increïble i m'haig de quedar a les habitacions a descansar? Llàstima que el nostre guia no decideixi travessar el riu i veure un paisatge nou com els nostres companys. Quin lloc més increïble per estar-s'hi una temporada.


Encara que no ho sembli aquesta fotografia està feta des de dalt d'un elefant.