dijous, 30 d’octubre del 2008

Nepal. Trekking. 9 d'agost

Sortim del poble a l'hora habitual del nostre treking quan el Sol ja està a ple rendiment. Enfilem per una pista forestal i a poc a poc ens acostem al fons de la vall, al Llag Begnas final de la nostra caminada.


Travessant els camps d'arròs

Veiem que el sherpa va preguntant a la gent quin és el camí per arribar al llac. Quina organització !, i ens endinsem per mig d'uns arrossars. Com poden ser tant verds i ON SÓN ELS MEUS PRISMÀTICS! Està ple d'ocells. Després al cap d'una estona bé el millor del dia. Un riu esplèndid per poder-se banyar, ens sorprèn que l'aigua que surt directament de les muntanyes estigui tant calenta, els hi preguntem com és i es queden parats de la nostra pregunta. Quan ens recordarem que estem en un país semi-tropical? En un primer moment sembla que només estarem cinc minuts i després ens hi estem mitja hora ben bona. Els sherpes es fan bromes entre ells, es tiren pedres , es rasquen amb pedres.... Al cap de cinc minuts arriben al lloc de dinar i ens hem d'esperar ben bé una hora. No podríem haver esperat al riu?


Jo amb la meva habilitat natural

Una horeta més de caminada després de dinar a pla Sol naturalment i arribem a l'hotel.No teníem de travessar un pont penjant al final del treking. Cada cop veiem més clar que ens l'han escurçat. Gaudim de les comoditats occidentals, totes les caminades haurien d'acabar en un hotel de luxe amb piscina.


El banyet al riu, qui hi tornes a estar!