dimecres, 29 d’octubre del 2008

Primer regal de la temporada

Des de l'11 de setembre de 1982 quan la colla va carregar el seu primer pilar de sis fins al 26 d'octubre del 2008 que la colla ha descarregat per fi aquest castell han passat una mica més d'un quart de segle que la colla li ha anat al darrera; amb alineacions diferents i sort també variades. Tres alineacions diferents l'han aconseguit carregar i almenys en conec dues més que no van tenir èxit quan el van dur a plaça.

Malgrat la feina que va portar i els assajos especials el pilar de Banyeres del Penedès va ser un pilar únic, no es va poder tornar a repetir, molta feina però poc resultats. Encara que ha estat sempre inclòs a la mitologia de la colla.



Banyeres del Penedès, 11 setembre 1982 p6 (c)

Fins els 12 d'octubre de l'any 2000 ,el dia del pilar, no es va tornar a aconseguir, amb dues característiques curioses. No hi havia assaig específic de pilar i vam tenir la gosadia de intentar el pilar de set i carregar-lo. En total aquest pilar va donar més fruit 6 pilars de sis carregats i un de set en dues temporades. Especialment recordat el pilar de la diada de colles locals de la Mercè i el de Vilafranca per la seva polèmica ( està carregat!).




Vilanova i la Geltrú, 26 novembre 2000 p7f (c)


Aquest any amb una alineació nova es va poder carregar curiosament el 12 d'octubre de 2008 ( 8 anys justos després i una altra pilarica, també a les Corts però en una plaça diferent) i per fi es va poder descarregar el passat 26 a Molins de Rei.


Molins de Rei, 26 octubre 2008 pd6


Cal fer constar que des de la Mercè de 2001 amb el tres de nou descarregat la colla no aconseguia fer un castell nou.

Ara caldrà esperar a veure si aconseguim algun altre regal aquesta temporada.

2 comentaris:

Oscar Montserrat "TETE" ha dit...

Gràcies per enllaçar-me al teu bloc, no tenia constància que en tinguessis, i m'ha costat saber qui erets però finalment ho he aconseguit. Ara ja tenim segon regal de la temporada, no?
Ens veiem

El barranc de l'Argentada ha dit...

Gràcies Tete,

Si le enllaçat ha estat perquè m'agrada el teu blog, fas molta feina. I gràcies per no dir que el mey post esta equivocat l'últim castell nou de la colla és el cinc de vuit.