dissabte, 3 de maig del 2008

Dorres-Ermita de Bell-lloc

1 h 15 min.

Una senzilla passejada per la muntanya i una de les vistes panoràmiques més boniques que he vist. Una excursió perfecta per fer amb nens.

Sortim de Dorres i seguim les marques que indiquen l'Ermita, decidim tirar pel dret i fer el camí més curt però es poden fer voltes més llargues, està perfectament indicat. També hi passa el camí que dona la volta a la Cerdanya. En tres quarts d'hora estem a una magnífica Ermita amb un nom del tot encertat. Bell-lloc. Situada en un petit turó al mig de la Cerdanya , així que podem contemplar-la gairebé tota. Veiem al Sud, El Cadí,La Molina, el Puigmal i al Nord el Carlit. Una panoràmica espectacular. I nosaltres sense bateria a la maquina fotogràfica! Un lloc ideal per esmorzar i recrear-se la vista.

Un pensament em martiritza: les ganes de deixar-ho tot, feina, obligacions... i endinsar-me cap els cims del Carlit que tinc al davant, que els camins em duguin on ells vulguin, trobar colls, carenes, cims i perdre'm en la immensitat del desconegut. Malgrat això desfem el camí per on hem vingut en mitja hora i començo a planificar milers i milers d'excursions.