-1 pebrot vermell tallat a tires.
-Uns quants xampinyons.
- Molt oli.
-Pasta curta.
Es talla el pebrot a tires tot sencer, que en faràs de l'altre mig? Llences tots els xampinyons que t'han quedat del dia abans. Ni més ni menys, només els que t'han sobrat. Mentrestant escalfes aigua per fer la pasta. No deixes fregir els xampinyons i ni fer del tot el pebrot, treus la pasta abans de fer-se, realment tens presa. Et resisteixes tres o quatre vegades a posar-hi més coses i al final et resisteixes fins i tot a tirar-hi formatge.
Gaudeixes d'un bon plat de pasta sense tomàquet ni formatge ( un record Guiness per a tu) i deixes el vi per un altre dia perquè d'aquí un quart agafaràs el cotxe cap a l' IES.
I al cotxe amb la finestra oberta i el Sol a la cara se t'acudeixen tres o quatre idees per escriure al teu blog sobre el teu plat de pasta i allò que t'evoca, realment estàs disfrutant del dia. I quan surts de l' IES no tens ganes d'escriure res i només se t'acudeix posar la simple recepta del plat de pasta que només era l'excusa per parlar de moltes coses.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada