dijous, 22 de març del 2007

Plaer perdut,plaer trobat.

Veure post Els petits plaers.

Feta la feina i abans de fer el sopar encara queda una estona per asseure's al sofà , agafar les ulleres, posar un bon CD i desconnectar una mica amb la lectura. Sembla que el gat hagi llegit el teu post i quan et veu que estires les cames ràpidament se't col·loca sobre d'aquestes, si per un moment et pensaves que passaries una bona estona veus que aquesta encara pot millorar. Et concentres amb la lectura, la música t'està acompanyant i sents l'escalfor del gat a les cames.

El mires un moment i el veus escarxofat, totalment KO .Però per què mou la cua tant ràpidament? No li fas cas i de sobte sents una mossegada a la mà. L'acaricies i tornes a agafar el punt de lectura en aquell moment tant interessant. I el gat salta sobre les pàgines i comença a mossegar les cantonades del llibre. Per què collons si es passa el dia dormint ara vol jugar amb mi? Però saps que és impossible, allò que havia de millorar el teu moment te'l destrossa . Després hauré d'anar a fer el sopar i en acabat serà l'hora de dormir i que nassos! Tinc ganes de desconnectar una mica, però saps que els gats són així és la seva hora de jugar i toca jugar , no l'importa una merda el que estiguis fent. Així que t'aixeques i intentes cansar-lo per poder llegir una estona després, però abans que t'adonis ja és l'hora de fer el sopar.

I l'endemà tornes a agafar el llibre, el gat torna a pujar a la falda i t'emprengues de no poder llegir però en el fons el que tens ganes és de jugar amb el gat. I és que nosaltres no som com els gats sinó que som uns falsos.