dimecres, 28 de març del 2007

Espaguetis amb cloïsses


Cloïsses
Pomodoro assecat comprat al mercat de Rialto
Tomàquet tallat a trossos
3 dents d'all
Oli
Pasta llarga
Julivert

Poses en una cassola amb una mica d'oli, les cloïsses i esperes que s'obrin i deixin anar el suc, un cop fet això les retires inclús el suc. Dorés els alls tallats a trossos petits, afegeixes el pomodoro tallat a trossos molt petits, no gaire o es menja el gust. Afegeixes el tomàquet, ho deixes sofregir. Al cap d'una estona poses el suc de les cloïsses i quan queda poc per acabar de fer la salsa les cloïsses. En una olla a part ja has fet la pasta llarga , aprofites que la salsa està calenta i ho barreges tot. I el julivert? Al final et fa mandra posar-ho, no t'agraden massa les espècies així que el tornés a guardar a l'armari. Total cada vegada que cuines, ho fas d'una manera diferent.

Com ho has de menjar? Treus unes quantes cloïsses i les deixes que es barregin amb els espaguetis i vas combinant arrancar cloïsses de la closca i espaguetis. Això si amb el cul de l'ampolla de vi blanc que et quedava. I després et quedes adormit, ja saps, avui no tens presa.