dimecres, 18 de febrer del 2009

Formació permanent = Bloc abandonat

Aquest any m'ha donat per fer la formació permanent on-line, des de casa. És tant fàcil apuntar-se a cursets, apretes un botó i ja tens la sol·licitud enviada. El problema és que després els has de fer i si et diuen un curset de 60 hores, n'acabes fent 90.

Així que mentrés intento acabar el projecte del curs de quaderns virtuals i matar-lo d'un cop, començo els cursets de GIMP i de Tics a l'aula. Tant fàcil com apuntar-se als alumnes,els hi és als professors manar feina. Així que ja porto un bon grapat de dies passant totes les tardes davant l'ordinador. Se'm farà el cul quadrat!

I naturalment després de tantes hores no m'apeteix escriure al bloc. Vull airejar-me una mica i oblidar-me dels remordiments per no fer la programació de les opos, serien més hores d'ordenador.Així que el bloc el tinc mig abandonat, i això que ja se m'acudeixen força coses per escriure.

En fi, tot és per a fi de bé. Si faig els cursets ara me'ls estalviaré pel juliol, guanyaré uns puntets per les opos; I si al final serveix per fer millors classes pels alumnes ja serà la rehòstia!

1 comentari:

Agnès Setrill. ha dit...

Que trobis molt temps i et puguis concentrar de valent, sort! T'esperarem!