dimarts, 18 de gener del 2011

Feliç aniversari !

Encara que sembli mentida, avui en Pep Guardiola no és l'únic que celebra l'aniversari. Avui també és el meu i com que aquest és el meu bloc; doncs em regalo una entrada, així d'egocèntric sóc. Anem a lo important, els regals que he rebut. De que serveixen els aniversaris a part d'adonar-te que et fas vell? I posats a ser egoista, siguem-ho.

He esmorzat amb la tassa que m'han regalat per fer el te a l'Ies, la màquina de cafès em rebentarà l'estómac d'aquí poc. He rebut com a regal de ma germana i mons pares un SMS dient: ens veiem dissabte, prepara un bon dinar. Al migdia he decidit que jo em faria un regal. Adéu exàmens, actes i fitxes i he decidit que em regalava la tarda per a mi. Aquest era el meu regal d'aniversari.

He fet el vermut tot llegint l'Ara i quan acabava la última patata i apurava l'últim glop de Coca-cola he descobert a la última pàgina del diari la columna del Lluís Gavaldà. En un instant estava al poble. Conec aquest pagès, l'he vist moltes vegades al poble en una vella Vespino i gorra blanca de paleta com a casc, o l'he vist amb una vella furgoneta destarotada anant al tros. No sé el perquè, però aquest pagès havia de ser del Camp de Tarragona no podia ser de cap lloc més, un dels meus. Per què no escriu una novel·la en Lluís? Em falten autors que tinguin com a referent la gent de comarques de Tarragona.

A mitja tarda he anat a buscar la Mar i ha aprofitat per regalar-me un parell de llibres. Just els que volia jo! Una novel·la que fa temps que cerco i un llibre que m'ha recomanat un company fa poc últimament. Com ho sabrà? Per agrair-li he jugat al Godzilla amb ella. Jo faig edificis, castells, cases... i ella...Suposo que us imagineu que fa. I al final m'he escapat a córrer pel passeig marítim.

Però quan ha arribat el vespre s'han acabat els regals. Tocava exàmens, anglès. Feina, feina i feina. Sort que demà m'espera un bon te a l'Ies ( Per cert no m'agrada massa però el meu estómac ho agrairà).


Un regal inesperat.

3 comentaris:

Agnès Setrill ha dit...

Felicitats!
Segurament et mereixes els regals que has rebut, encara que siguin de la teva part, hehe!

Màrius ha dit...

Per molts anys!
Tu també me n'has fet un a mi, de regal, i això que jo no faig anys, i és que aquesta columna del Lluís és molt bona i jo també en conec, depagesos d'aquests, fins i tot en tinc alguns molt a prop.
Gaudeis deles regals i l'aniversari i no deixis de compartir-ho tot.
Una encaixada!

El barranc de l'Argentada ha dit...

Gràcies,