dimarts, 5 de novembre del 2013

València



Aprofitem els tres dies pers escapar-nos a València, a veure la familia i fer una mica de turisme per la ciutat. Per cert, encara haig de comentar les vacances d’estiu! Intentaeré possar-me al dia. 
           
Divendres dia 1 de novembre

Tres cotxes provinents de Mataró, Salou i Vimbodí queden a l’àrea de l’Hospitalet de l’Infant per anar cap a València. Els cosins descobreixen els inflables de les àrees de servei. El matí ens el passem de viatge. Cada cop que parem els cosins juguen i juguen; així és impossible fer via. A la tarda berenar-sopar que s’allarga fins...

Dissabte 2 de novembre

Aprofitem que amb l’hotel tenim l’entrada a l’Oceonogràfic per visitar-lo. La Mar i la Torrents ara són amigues, ara no ho són, ara ho són... El Jofre ho vol veure tot. El Pau a cada aquari diu aigua! Aigua! I així passem tot el dia. Per cert, ja he oblidat els noms dels peixos que coneixia de la meva època de submarinisme. Quin desatre! Com he pogut oblidar les castanyoles!!! Però me’n recordo dels signes que feien amb els dits per explicar-nos les espècies!

Diumenge dia 3 de novembre

 Anem al parc del Turia a cansar els nens, el viatge és llarg. És impossible no es cansen mai!! Matí al parc Gulliver i ens acomiadem dels tiets.