diumenge, 27 de febrer del 2011

Premià-Badalona

1 hora

Després d'una pila d'anys de tenir-ho en ment, al final ho hem fet. Hem aprofitat que es pot anar de Barcelona fins a Cabrera de Mar en bicicleta per fer una pedalada familiar. Com sempre molts mesos pensant-ho abans de fer-ho i després triem el dia que hem d'anar a corre-cuita perquè tenim un dinar familiar. Som així, ja m'estic acostumant.

Com que ens discutíem des de on es pot començar a pedalar hem decidit anat fins a Premià en tren i no espifiar-la, cosa en què també som experts. A l'arribar a Badalona ens hem aturat a fer el vermut a la Rambla. Encara que vagis en bici, els diumenges són els diumenges. I quan ja estàvem convençuts de tornar hem hagut d'agafar el tren perquè el temps se'ns tirava a sobre, un altre cop com sempre.

Ara només ens falta que algú ens expliqui un camí que no sigui la carretera per acostar-nos des de Mataró fins a Cabrera i poder prescindir del tren.

1 comentari:

Anònim ha dit...

m'estàs tirant indirectes a través del bloc?
I lo maco que és després veure a tres nens menjant macarrons com adults? O el que és el mateix, veure la Mar amb la cara empastifada de salsa de tomàquet...

Roser