dijous, 30 d’agost del 2007

Submarinisme a Gran Canària.

Quatre apunts per si mai tornem a Gran Canària a fer submarinisme

Bussejar a les Illes Canàries, per temperatura, visibilitat i sobretot presència de vida marina, res a veure amb Mataró.

L'illa està rodejada per una plataforma que fa que t'hagis d'allunyar molt per fer immersions profundes, tot està a uns 20 metres de profunditat. Vam fer una immersió a 5 km de la costa i una profunditat de 20 metres.

Existeix una guia d'immersions penjada a internet :la guia del Cabildo de Gran Canaria de immersions on apareixen les tres primeres que vam fer i un munt d'altres. Moltes per fer des de terra i molt interessants ( per exemple el Cabrón) bo de tenir present si mai hi tornem.

L'altra cosa és que aquest cop si que em dóna la impressió d'haver encertat el centre. Trenta minuts en barca per portar-te a un lloc bo, la confiança que et donaven o el fet que després de la immersió et comentessin que feies malament i quines coses havies d'arreglar. Així un 10 a Atlantik diving ( Puerto de Mogan).

I com a valoracions personals: Considero que no he notat un gran progrés tècnic sinó que continuu gastant massa aire, i potser evoluciono molt lentament; al contrari de la Roser que ha fet un canvi espectacular. I l'altre que ampliant els nostres coneixements de biologia marina gaudiríem molt més de les immersions. I que el fet de portar càmeres ens ha donat molt de joc.

I com a conclusió general més val poques immersions a llocs interessants i que realment ha valgut molt la pena.