dissabte, 18 d’agost del 2007

Barranc del Titllar, Tossal de la Baltasana.

4 hores




He fet el recorregut 3 de natura pel parc, el que puja pel barranc del Titllar i després fa un recorregut circular passant pel Tossal de la Baltasana. La veritat val molt la pena.

Agafem el camí a les Colònies, compte perquè està mal senyalitzat és el camí amb cadenat de la dreta i no el camí en cadenat on està el cartell, ascendim fins a l'enclusa i després puguem per un caneló on retrobem al camí verdader. A la baixada descobrim el camí verdader.La veritat llàstima d'aquests dos errors, sobretot el d'inici perquè la resta del camí està molt ben senyalitzat. En una hora arribem al xalet forestal del Titllar.

Seguim per la pista uns cent metres i trobem l'inici de la volta circular. Seguir la volta com indica el camí en sentit horari perquè la pujada és més llarga i per tant més suau. En una altra hora llarga estem al Tossal de la Baltasana, imprescindible disfrutar del bosc de roure revoll. Continuem pel GR que seguíem i en tres quarts retornem al xalet i tres quarts més per tornar al principi.

Advertència: el senyal del principi està malament és el camí amb cadenat de la dreta i no el de l'esquerra també amb cadenat.