dimecres, 29 de setembre del 2010

Ferida de guerra

Ahir la Mar va rebre una queixalada a la galta perquè li volia prendre el joguet a un altre nen. El problema és que actualment estic llegint l'Origen de les espècies i aquest incident s'assembla molt a la lluita per l'aliment i la supervivència. Tenir un caràcter agressiu i una bona dentadura facilita l'accés als recursos dels joguets? Qui monopolitzarà les atencions de la mestra? M'estic preocupant massa? Estic tranquil, li estic deixant unes ungles molt llargues que li faran fer guanyar la lluita per la supervivència. A vegades no tens que llegir determinats llibres.

3 comentaris:

Agnès Setrill. ha dit...

Pobreta!
Però, ep! Has pogut descartar la seva innocència? potser ella, prèviament li va parar una emboscada, i se li va tirar a sobre i quasi l'ofega amb la panxeta, mentre li agafava aferrissadament el joguet de la mà...

Abans de donar-li més armes,(les úngles) jo investigaria com és el suposat agresor,...no fos cas que els pares d'aquest estigui també llegint aquest llibre, o "El senyor de les mosques".

Agnès Setrill. ha dit...

No deixis d'escriure aquestes anècdotes del món de la Mar, son boníssimes! (i sempre et quedaran aquí al blog de record, no trobes?)

El barranc de l'Argentada ha dit...

Hola Agnès ho intentaré.