dilluns, 30 de gener del 2012

Vimbodí vs. Praga

No estic acostumat a llegir teatre. Així que fora d'un espectacle em costa saber si les tramés s'entenen bé, si els personatges estan ben definits o si se saben distingir fàcilment qui és cadascú. Em falten criteris per valorar una obra. Així que no ho faré.

Sinopsis: dos grups de veïns molt diferents es troben per decorar un carrer i un passatge de la vila de Gràcia per a les festes.

diumenge, 29 de gener del 2012

Tres tombs Mataró

Avui ens hem acostat als tres tombs de Mataró. Ha estat divertit buscar tots els cavalls i carros que ja haviem vist a Argentona, molt més pobres que aquest.

Una pregunta perquè tothom se'n recorda dels conills disfrasats quan comenta els tres tombs d'abans?

dissabte, 28 de gener del 2012

Canvi de canal

Si a mi no m'agrada el que fan a la tele tinc alternatives. Canviar de canal, que normalment no serveix. Llegir un llibre o buscar qualsevol altra activitat. Encara que ara no tinc massa temps lliure, ja ho explicaré un dia. La Mar en canvi s'ha inventat una nova variant. Si vull que surti en Mic i no surt per la tele, cap problema. Agafo els retoladors i el pinto a la pantalla, així de senzill. Així que ara tinc uns dies la pantalla pintada de vermell, uns altres de blau...

diumenge, 15 de gener del 2012

Tres tombs Argentona

Cap de setmana a Mataró.

Dissabte al matí a Ikea. Confirmat, no hi tornaré mai més. Jo que odio les multitutuds de tres persones o més, imagineu-vos allà! Carregats de coses que no eren per nosaltres: Ja que hi vas..., podries mirar si trobes... A la tarda a muntar llums.

Diumenge a Argentona a veure els Tres tombs. La Mar porta tota la tarda dient cavalls, cavalls, cavalls. Una escapada per trencar un mica la rutina d'un cap de setmana a Mataró.

diumenge, 8 de gener del 2012

Canet-Creu de Canet

2h?

Tornem a fer una caminada capgrosa. Per ara només podem anar a les indicades com a familiars i d'aquí poc ni això. Com comença a pesar la Mar! Una bonica passejada abans de mentalitzar-se que s'han acabat les vacances de Nadal.

dimecres, 4 de gener del 2012

Museu Arqueologia de Barcelona

Anem al museu a veure les recreacions històriques que han fet amb clics. No paro de pensar que contents que deu estar el personal amb la munió de nens que s'apleguen cada dia, tots corrent amunt i avall . De pas aprofitem per fer una visita ràpida al museu.

I com sempre ens hem deixat la màquina, però no passa res, la Mar ens fa un dibuix. Podeu veure com ha captat perfectament el moment de la cacera, és una geni.


Una mica gore, no?

Els Miserables

Comencem l'any anant a veure un musical, Els Miserables perdó Los Miserables. Bé, sense exagerar. Només una cosa. Per què sempre que vaig al teatre m'assec al costat de dues velles que es passen tota l'estona comentant la jugada? És mala sort, m'estic tornant paranoic o és que cada cop tinc menys paciència.